روش مطالعه
1. روش مطالعه
آزمون های ورود به حرفه مهندسان ساختمان،کاردانان فنی ساختمان و معماران تجربی معمولا سالی ۲ بار برگزار میگردد و قبولی در این آزمون یکی از شرایط دریافت پروانه اشتغال به کار برای رشته های مرتبط با صنعت ساختمان می باشد و شرکت در آزمون دارای شرایط خاصی می باشد که در دفترچه راهنمای آزمون توسط دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان آورده شده است.با داشتن شرایط یاد شده در دفترچه حضور در آزمون امکان پذیر می باشد.همواره متناسب با تغییر شرایط٬منابع آزمون نیز مورد بازنگری واقع می شوند که قبولی در چنین آزمونی نیازمند دقت در شرایط دفترچه ،دقت در انتخاب دقیق منابع بر اساس موارد درج شده در سایت دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان و استفاده صحیح از منابع و همچنین انتخاب روش اجرای صحیح کار می باشد.لذا موارد ذیل برای افزایش توان متقاضیان شرکت در آزمون در مسیر موفقیت ارائه شده که امیدواریم مفید باشد. (فيلم مشاوره آزمون )
توصیه های آزمون یار:
1. آزمون ها کتاب باز است،یعنی هرگونه نوشته و مکتوبی را میتواند به محل آزمون برده و بدون به اشتراک گذاری با سایر داوطلبین استفاده نمایید.
2. اولویت منابع با مباحث ۲۲ گانه مقرراتملی ساختمان می باشد و بعد از آن سایر منابع
3. برای رسیدن به موفقیت نیاز به برنامه ای اجرایی در مطالعه ، روش کار و اجرا می باشد.
پس از تهیه منابع آزمون ذکر شده در سایت دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان که به صورت کلی شامل تمامی منابع آزمون نمی باشد که در نوشته ای دیگر به بررسی آن پرداخته خواهد شد،اقدامات ذیل را انجام دهید:
1. در پشت جلد همه مباحث مقررات ملی ساختمان عناوین مباحث به صورت کامل ذکر شده است که در ابتدا باید آن را به طور کامل به خاطر بسپارید به گونه ای که ملکه ذهنتان شده و بدون هیچ درنگی با شنیدن شماره مبحث عنوان آن را به خاطر بیاورید.
2. مباحثی که با عنوان منابع شما معرفی شده اند با دقت در تاریخ ویرایش فهرست مطالب آن را مطالعه كنيد به گونه ای که تقریبا به آن ها مسلط شوید ودسته بندي كتاب را دريابيد.
3. سرفصل عناوین را به صورت دفتر تلفن با برچسبهای رنگی (ليبل ) در بیرون کتاب دسته بندی نمایید.
4. منابع آزمون را به صورت روزنامه وار یک بار مطالعه نمایید.
5. از آزمون های مشابه استفاده نمایید و طبق روشی که در نحوه انجام آزمون عنوان خواهد شد آزمون دهید.
6. سایر منابع مورد نیاز عبارتند از دستوالعمل های صادر شده جدید ایمنی،حفاظت،روش کار سازمان های ذی ربط مانند آیین نامه حفاظت از چاهها،آیین نامه حفاظت کارگاه های ساختمانی-دستورالعمل گودبرداری،اخلاق حرفه ای